Tavaszi „Megmozdulás” 2021.

Tavaszi „Megmozdulás”
azaz, Mozogj egy hónap alatt minimum 10 alkalommal, legalább 30 percet.

A programba jelentkezők az alábbi mozgásformák közül választhatnak, amit önállóan, saját felelősségük tudatában végeznek.

Támogatott mozgásformák: Gyaloglás (Nordic Walking), túrázás, futás, kocogás, biciklizés és egyéb beltéri edzések, EFI online mozgásprogramon részvétel, amennyiben igazolni tudod.

Nem támogatott olyan mozgás, amelyben a résztvevő a szabadban nem vagy csak minimálisan mozog, pl. elektromos roller, motorkerékpár, elektromos gördeszka, stb.).

Időtartam: A cél az, hogy minél többet mozogjatok, ezért arra törekedjetek, hogy legalább 30 percig tartson a mozgásos tevékenység! Ha ennél több, az már ajándék a testednek és lelkednek!

Teljesítés időbeli korlátja: minimum 10 alkalom, ha ezt elérted és igazoltad, akkor jár a bónusz

Teljesítés határideje: 04.30.

Elérhetőségünk: tapolcaefi@gmail.com

A programhoz folyamatosan lehet csatlakozni az alábbi adatlap kitöltésével.

Jelentkezés feltételei:

 • Tapolca Járásban található lakcím vagy életvitelszerű tartózkodási cím (Ha az állandó lakcímed nem a járásban van, de pl. a járásban bérelsz lakást vagy rokonnál, barátnál laksz, az is számít. Ebben az esetben kérlek a tartózkodási címet kérjük beírni)
 • Betöltött: 18. év – felső korhatár nincs

Részvételi feltételek vállalás:

A programba történő jelentkezéskor javasoljuk, hogy maximum 2 féle tetszés szerinti mozgásformát válasszon, pl. túrázás és bicikli, futás és tenisz, stb. Ebben az esetben mindkét mozgásformát legalább 5-5 alkalommal szükséges elvégezni és igazolni. Természetesen, ha 10 féle mozgásformát szeretnél választani, az sem gond 😉

Igazolás módja:

 • Szabadban történő mozgás esetén pl. séta, túra, bicikli, stb., minden egyes alkalom során applikációval vagy térképpel megtett távolság naplózásának bemutatása – képernyőkép mentésével, valamint legalább egy fénykép a résztvevőről az adott helyszínen (pl. egy fotó a futópályán vagy Csobánc hegyen …stb.) a pontos helyszín megjelölésével.
 • Benti edzés, mozgás esetében vagy a lépésszámlálást tudjuk figyelme venni, azaz adott napon, adott időintervallumon belül megtett lépések számát lehet igazolásként megküldeni. vagy kérünk egy dátummal ellátott fotót az éppen folyamatban lévő mozgásról. (Pl. megkérjük a párunkat, gyermekünket, hogy fotózzon le minket torna, edzés közben. )
 • Ha rendelkezel okos órával, még egyszerűbb, az rögzít mindent 😀 Amennyiben minden alkalommal megfelelően dokumentáltad a mozgást, úgy kérjük lehetőleg egyszerre, azaz mind a 10 alkalom dokumentációját egyben juttasd el nekünk e-mailben.

Fontos, hogy a programba mindenki 1 alkalommal tud részt venni, azonban egy családból többen is jelentkezhetnek!

Jutalom/bónusz:

Az Egészségfejlesztési Iroda Tapolca ajándéka egy EFI-s ajándékcsomag, benne hasznos kiegészítőkkel a mindennapi és egészséges élethez. Mozogj velünk, jelentkezz programunkba!

 

Az alábbi adatlap kitöltésével tud regisztrálni a programba:

  Név (kötelező)

  Lakcím (kötelező)

  Édesanyja születési neve (kötelező)

  E-mail cím (kötelező)

  Életkor (kötelező)

  Ha van, EFI kártyaszám

  Választott mozgásforma (kötelező)

  Elfogadó nyilatkozatok:  (Regisztrálni kizárólag a nyilatkozatok elfogadása után lehetséges!)